ФОРУМ

ФОРУМ

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 31.12.2025 - 09:45:06
Сторінки:  1  

Зонування квартири студії

АвторПовідомлення

GVI

Реаліст до мозку кісток

Статистика:

Допоможіть із зонуванням студії 45 кв.м! Не знаю, як правильно відділити кухню від спальної зони, щоб все виглядало гармонійно. Перегородки не хочу - простір і так невеликий.

-----------------
Сп для модниц!!!!
Повідомлення # 1 07.10.25 - 12:43:14
RE: Зонування квартири студії

Camille

Реаліст до мозку кісток

Статистика:

У студії головне - створити візуальні межі без фізичних перегородок. Спробуйте зонування за допомогою освітлення: над кухнею - яскраве функціональне, у спальній зоні - приглушене, інтимне. Також працює зонування кольором - наприклад, акцентна стіна за ліжком або контрастна плитка на кухні. Меблі теж можуть бути розділювачами: стелаж, диван спиною до кухні.

Повідомлення # 2 07.10.25 - 13:12:48

ivashka

Реаліст до мозку кісток

Статистика:

Класна порада щодо освітлення! Я у своїй студії використовувала ще один лайфхак - різний рівень підлоги. На кухні залишила звичайну плитку, а в спальній зоні зробила подіум із ламінатом. Візуально дуже круто розділяє простори, плюс в подіумі можна зробити ящики для зберігання. До речі, на цьому ресурсі https://proremont.tech/category/dyzajn-interyeru/ є детальні схеми зонування для різних типів квартир, дуже допомогло під час планування.

Повідомлення # 3 07.10.25 - 13:57:08
Отзывы о кухне Феста : Попередня темаНаступна тема: Борьба с кукурузным мотыльком
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники