ФОРУМ

ФОРУМ

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 31.12.2025 - 20:19:22
Сторінки:  1  

Перевірка новобудови

АвторПовідомлення

A V I A T O R

Реаліст до мозку кісток

Статистика:

Привіт всім! Хочу купити квартиру в новобудові, але боюся натрапити на якісь приховані дефекти. Хто може порадити, як правильно перевірити нерухомість перед покупкою? Які документи потрібно вимагати від забудовника і на що особливо звертати увагу?

Повідомлення # 1 13.07.25 - 08:06:14
RE: Перевірка новобудови

Solonik

Реаліст до мозку кісток

Статистика:

Вітаю! Обов'язково треба перевірити всі документи на квартиру - свідоцтво про право власності, технічний паспорт, довідку про відсутність заборгованості. Також раджу оглянути квартиру разом з досвідченим спеціалістом, який зможе виявити приховані дефекти в електропроводці, сантехніці та оздоблювальних роботах. Не забудьте перевірити якість вікон і дверей.

-----------------
Люблю котов )))
Повідомлення # 2 13.07.25 - 08:40:52

denipro

Реаліст до мозку кісток

Статистика:

Повністю погоджуюся з попереднім коментарем! Сам нещодавно купував квартиру і замовляв професійну технічну перевірку. Спеціалісти знайшли декілька серйозних проблем, які я сам би ніколи не помітив. Ось тут можна детальніше почитати про всі етапи перевірки https://www.wauhouse.com.ua/tehnichna-perevirka-neruhomosti/ - дуже корисна інформація для всіх, хто планує купівлю!

Повідомлення # 3 13.07.25 - 09:29:29
Точкові світильники стеля : Попередня темаНаступна тема: (+ Киев. Продам интересную корягу
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники