ФОРУМ

ФОРУМ

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 31.12.2025 - 12:58:25
Сторінки:  1  

Утримання великих котів

АвторПовідомлення

Олюнька_Победа

Реаліст до мозку кісток

Статистика:

Друзі, допоможіть розібратися. Хочу взяти кота великої породи, розглядаю мейн-куна. Але чи не буде проблем з утриманням? Квартира невелика, чи потрібно їм багато місця?

-----------------
ОДЕЖДА и БЕЛЬЕ БЕРЕМЕННЫМ и КОРМЯЩИМ! СУПЕР-СКИДКИ на ОСЕННЮЮ КОЛЛЕКЦИЮ! Коконы, одежда Картерс для малышей!
Повідомлення # 1 16.11.25 - 06:58:06
RE: Утримання великих котів

Stopkadr

Реаліст до мозку кісток

Статистика:

Мейн-куни справді великі коти, але це не означає що їм потрібна величезна площа. Головне - вертикальний простір. Постав їм високий комплекс-дряпку, полиці на стінах де вони можуть лазити. Ці коти дуже активні та грайливі, тому треба забезпечити можливості для руху. Ще вони люблять воду, що нетипово для котів, тому будь готовий до цього.

Повідомлення # 2 16.11.25 - 07:36:15

slona84

Реаліст до мозку кісток

Статистика:

Я тримаю мейн-куна в двокімнатній квартирі і проблем немає зовсім. Вони дійсно більше потребують активності ніж простору. Важливо щодня грати з ними, приділяти увагу. Також треба враховувати що їхня шерсть потребує регулярного вичісування, особливо в період линяння. Рекомендую почитати детальніше Мейн-кун тут розписані всі особливості породи, характер, догляд. Мені ця інформація дуже допомогла коли тільки заводив свого красеня. Головне пам'ятай що це дуже соціальні тварини, їм потрібна компанія.

Повідомлення # 3 16.11.25 - 07:54:08
Омыватель фар : Попередня тема
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники