ФОРУМ

ФОРУМ

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 15.04.2026 - 15:38:38
Сторінки:  1  

Безконтактна мийка проти контактної методи

АвторПовідомлення

Serge Dan

Реаліст до мозку кісток

Статистика:

Скажіть мені будь ласка, чи справді безконтактна мийка краще ніж контактна мийка або це просто сучасний маркетинг щоб здобути більше грошей? Я слухав думки двох сторін, одні говорять що без щіток і ганчірок менше ризику подряпати фарбу, інші напроти вважають що щітки нормально чистять. Мені важливо не пошкодити покриття машини, тому перш за все цікавить якість результату та безпека для лакофарбового покриття.

Повідомлення # 1 16.03.26 - 14:34:05
RE: Безконтактна мийка проти контактної методи

a_gayka

Реаліст до мозку кісток

Статистика:

Безконтактна мийка точно безпечніше для кузова. Коли ви використовуєте щітки то вони можуть мати невидимі замінці піску та залізу що подряпуватиме вашу фарбу мікроподряпинами, навіть якщо це їх не видно. Уявіть собі абразивне полотно що тертьэ по вашому кузову. З часом таких мікроподряпин накопичується багато і покриття втрачає блиск, виглядає матовим і тьмяним. Безконтактне миття використовує тиск води та спеціальні хімічні засоби, нічого не тертьэ по кузову, тому ризик пошкоджень мінімальний. Звичайно контактна мийка теж має місце для складних забруднень, але розумний підхід це чергувати, або використовувати контакт тільки де справді потрібно.

Повідомлення # 2 16.03.26 - 15:16:01

Ta-Ya-Na

Реаліст до мозку кісток

Статистика:

Я повністю поділяю цю думку. В мене раніше була машина і я мив її на звичайних мийках з щітками, потім коли продавав помітив величезну кількість мікроподряпин на кузові, це зробило мене більш обережним. Тепер я користуюся тільки безконтактною мийкою, а для складних забруднень як бітумні плями або металічні вкраплення використовую спеціальні засоби. Детейлінг комплекс що я роблю включає озонування салону що дуже важливо, особливо якщо в машині були неприємні запахи або вона просто дуже довго у вас. Це позбавляє від всяких бактерій та грибків що можуть розвиватися у тканинах сидінь та килимках. Головна порада мойка повинна бути бережна і професійна, якщо вам це цікаво можете почитати детальніше про правильне безконтактне миття та спеціальні засоби за посиланням https://lab13.com.ua/uk/poslugi/mijka-avto-kyiv/ там описано всі методи та засоби що використовуються для максимальної безпеки вашого авто.

Повідомлення # 3 16.03.26 - 15:48:46
Выбор мужского белья : Попередня тема
Сторінки:  1  

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники