ФОРУМ

ФОРУМ

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 28.02.2026 - 15:13:16
Сторінки:  1  

Епоксидна підлога в гаражі

АвторПовідомлення

bHXBR17

Реаліст до мозку кісток

Статистика:

Хлопці, хто робив собі епоксидну підлогу в гаражі? Цікавить якість покриття та скільки реально служить. Може хтось підказати, на що звернути увагу при виборі? Дякую заздалегідь.

Повідомлення # 1 30.01.26 - 13:47:44
RE: Епоксидна підлога в гаражі

Тасика

Реаліст до мозку кісток

Статистика:

Я сам рік тому заливав у своєму гаражі. Можу сказати, що головне - це правильна підготовка основи. Бетон має бути сухим, очищеним від пилу та жирових плям. Якщо є тріщини - обов'язково їх заробити. Щодо самого матеріалу, то краще брати двокомпонентні склади, вони набагато міцніші. По товщині шару - мінімум 2-3 мм для нормального навантаження. У мене поки все тримається чудово, жодних нарікань.

Повідомлення # 2 30.01.26 - 14:24:23

scorpio__

Реаліст до мозку кісток

Статистика:

Повністю підтримую попереднього автора. Сам недавно завершив роботу в майстерні. Хочу додати, що дуже важливо витримувати температурний режим при нанесенні - не нижче +10 градусів, інакше матеріал може погано полімеризуватися. Ще момент по грунтовці - не економте на ній, бо саме вона забезпечує нормальну адгезію. Я замовляв все необхідне на https://klfz.com.ua/shop/epoksidna-pidloga/, там є детальні інструкції по застосуванню. Результатом дуже задоволений - підлога вийшла рівна, міцна і легко миється.

Повідомлення # 3 30.01.26 - 15:10:08
Детская коляска : Попередня тема
Сторінки:  1  

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники