ФОРУМ

ФОРУМ

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 01.01.2026 - 02:32:08
Сторінки:  1  

Інверторні кондиціонери переваги вибір

АвторПовідомлення

Alligator

Реаліст до мозку кісток

Статистика:

Привіт всім! Хочу поставити кондиціонер вдома, але не знаю з чого почати. Чув про інверторні моделі, що вони економніші за звичайні. Хтось може пояснити, в чому їх перевага і чи справді вони настільки кращі? Може хтось встановлював собі, поділіться враженнями.

Повідомлення # 1 26.12.25 - 11:05:27
RE: Інверторні кондиціонери переваги вибір

maximko91

Реаліст до мозку кісток

Статистика:

Так, інверторні дійсно мають купу переваг. По-перше, вони споживають менше електроенергії, бо не вимикаються повністю, а просто зменшують потужність коли досягається потрібна температура. По-друге, вони працюють тихіше і температуру підтримують стабільніше без різких перепадів. Звісно, вони трохи дорожчі на старті, але за рахунок економії на електриці окупаються за пару років.

Повідомлення # 2 26.12.25 - 12:01:56

Лусинка

Реаліст до мозку кісток

Статистика:

Повністю підтримую попереднього коментатора. Сам рік тому встановив інверторний кондиціонер і дуже задоволений. Брав тут https://cooper-hunter.kiev.ua/category/split-conditions/inverter-air-conditioners/ - великий вибір і консультанти все детально пояснили. Рахунки за світло дійсно зменшились, особливо влітку помітно. Плюс він не гуде постійно як старий кондиціонер у батьків, тільки ледь чутний шум.

-----------------
ЧУДО-ВЕЩИ Авторская текстильная кукла Мастер-Классы
Повідомлення # 3 26.12.25 - 12:40:41

AleXeyD

Реаліст до мозку кісток

Статистика:

Дякую за корисну інформацію! Теж вирішив взяти інверторний після ваших порад. Замовив через той самий магазин, доставка швидка була, встановили професійно. Тепер вдома комфортна температура і рахунки не лякають.

-----------------
www.lacordi.at.ua
Повідомлення # 4 26.12.25 - 13:00:28

Arika

Реаліст до мозку кісток

Статистика:

О, чудово що вам підійшло! Я теж після цього обговорення вирішила не економити на інверторі. Зараз користуюся вже другий місяць і різниця величезна порівняно з неінверторним, який був на старій квартирі. Дуже рада що знайшла цю тему, сама б напевно взяла щось дешевше і пошкодувала.

Повідомлення # 5 26.12.25 - 13:37:59
Фотограф для выездной церемонии : Попередня тема
Сторінки:  1  

Повідомлення
Ім'я
Повідомлення

Натисніть на точку біля імені для звернення до користувача

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники