ФОРУМ

ФОРУМ

ПошукПошук   Користувачі   Реєстрація   Вхід
Сьогодні: 14.04.2026 - 22:44:16
Сторінки:  1  

грошове забезпечення військових під час лікування

АвторПовідомлення

Teatr

Реаліст до мозку кісток

Статистика:

Доброго дня, у мене питання про грошове забезпечення для військового під час його лікування. Мій чоловік військовослужбовець і він був серйозно поранений у бойовому конфлікті. Зараз він знаходиться в лікарні і йому потрібна тривала реабілітація. Я турбуюся що ми не маємо достатньо грошей для існування поки він лікується. Чи буде він отримувати якесь грошове забезпечення від держави? Як його отримати? На скільки можна розраховувати?

Повідомлення # 1 23.03.26 - 21:43:39
RE: грошове забезпечення військових під час лікування

Святославик

Реаліст до мозку кісток

Статистика:

Грошове забезпечення для військовослужбовців під час їх лікування це дуже важлива фінансова підтримка. Держава гарантує такі виплати для військових що поранені під час виконання військових обов'язків. Розмір виплат залежить від багатьох факторів, включаючи ступінь поранення, військовий ранг і інші обставини. Щоб отримати грошове забезпечення, потрібно подати заяву до органів військового управління з медичними документами та іншими матеріалами. Рекомендую звернутись до спеціалістів які знають про всі можливості.

Повідомлення # 2 23.03.26 - 22:13:46

Diana25

Реаліст до мозку кісток

Статистика:

У мене син теж був поранений під час військових дій і він був на лікуванні. На початку ми не знали про грошове забезпечення для військових під час лікування. Ми мали великі матеріальні проблеми тому що мій син не міг заробляти гроші. Потім хтось нам порадили звернутись до адвоката, який швидко все оформив й син почав отримувати грошове забезпечення від держави. Це дійсно змінило нашу ситуацію і допомогло нам пережити той важкий період. Я рекомендую всім у подібній ситуації звернутись до професіоналів: https://eopora.com.ua/services/viplati-vijskovim-na-likuvanni

Повідомлення # 3 23.03.26 - 23:12:31
16 колонки в задние двери : Попередня тема
Сторінки:  1  

Адміністратор заборонив відповідати гостям на повідомлення! Для реєстрації пройдіть за посиланням: зареєструватися

Учасники